Evenementen

In Winkelcentrum De Korf is regelmatig wat te doen! Van leuke gezamenlijke acties tot evenementen. 

Love you mommy surprisebox voorbeeldfoto 3

Zaterdag 11 mei
Love You Mommy Surprisebox

Vier Moederdag met onze Love You Mommy Surprisebox actie op zaterdag 11 mei tussen 11:00 en 15:00 uur bij De Korf. Nomineer je moeder voor een kans om een van de vier verrassingsboxen te winnen. Laat haar weten hoe speciaal ze is met heerlijke producten rechtstreeks uit ons centrum!

Ook zijn er gezellige optredens van Raoul Wijsma met een mooie mix van pop, jazz, mediterraan, disco en soul.

Oude ambacht klompen voorbeeld 1

Zaterdag 15 juni
Actiedag Terug naar Toen

Beleef nostalgie tijdens onze Terug naar Toen actiedag op zaterdag 15 juni! Ontdek de rijke geschiedenis van De Korf terwijl we het 50-jarig jubileum van de expositie officieel starten. Geniet van oude ambachten, Oudhollandse spelletjes en versgebakken poffertjes door het centrum. Vergeet niet langs de bijzondere foto booth te gaan, met een interieur uit 1974, het jaar waarin De Korf werd geopend. Een dag vol herinneringen en plezier!

prijswinnaars

Juni (einddag prijsuitreiking 29 juni)
Jubileum Prijzenfestijn

Juni 2024 wordt een maand vol feest met ons Jubileum Prijzenfestijn! Bij elke aankoop in het centrum ontvangen bezoekers een deelnemerskaartje, waarmee ze kans maken op geweldige prijzen. Vul je gegevens in en deponeer je kaartje in een van de verzamelboxen verspreid door het centrum. Of je nu boodschappen doet of bij de bakker langsgaat, iedereen doet mee! Bezoek meer winkels voor extra kaartjes en meer kans op een van de 50 hoofdprijzen, waaronder één minuut gratis winkelen! Doe mee en vier met ons het Jubileum Prijzenfestijn!

Schminken voorbeeldfoto 2

28 september
Jubileum Eindfeest Podiumprogramma

Het centrum sluit met trots een bijzondere terugblik op 50 jaar De Korf af. Vandaag vieren we feest samen! Kom en geniet van muziek, dans, modeshow en een spelshow.  Maar dat is nog niet alles! Gedurende de hele dag vinden er ook leuke kinderactiviteiten plaats in het centrum, waaronder kindertreintje, springkussen, schminken. Er is voor elk wat wils tijdens dit feestelijke evenement! Kom en vier met ons mee!

Vogelvoer hanger voorbeeldfoto

Vrijdag 4 oktober
Dierendag Vogelvoerbar

Kom naar onze Dierendag Vogelvoerbar op vrijdag 4 oktober van 14.00 tot 18.00 uur! Begeleid door twee deskundige gidsen, vul je een houten hanger met een scala aan vogelvoer, van pinda's tot gedroogde appelringen. Maak een mooie decoratie en verwen niet alleen de vogels buiten, maar ook jezelf met warmte en plezier!

Kinderboekenweek fotoimpressie 2

Zaterdag 5 oktober
Kinderboekenmarkt

Vier de Kinderboekenweek met ons tijdens de Kinderboekenmarkt op zaterdag 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur! Ontdek de Boekenkraam van Vivant met kinderboeken voor de winkel. Kinderen kunnen ook hun oude boeken verkopen of ruilen in het centrum. Doe mee en geniet van een dag vol boekenplezier!

Pieten kleurwedstrijd voorbeeldfoto

Zaterdag 16 november
Kleur- & knutselwedstrijd

Sinterklaas komt eraan! Doe mee aan onze Kleur- & knutselwedstrijd en breng je creaties naar ons verzamelpunt in het centrum op zaterdag 16 november. Gedurende de hele week voorafgaand aan de komst van de postbode, kunnen kinderen hier al hun brieven, knutsels en verlanglijstjes achterlaten. Doe mee en deel in de feestvreugde van Sinterklaas!

Postbode van de sint

Zaterdag 23 november
Postbode van de Sint

Ontmoet Postbode Olivier, de trouwe helper van Sinterklaas, op zaterdag 23 november van 11:00 tot 15:00 uur! Hij verzamelt tekeningen, brieven en berichten voor de Sint. Bij Olivier kun je je wensen en boodschappen achterlaten, die hij zorgvuldig in zijn grote jute zak verzamelt voor bezorging aan Sinterklaas. Mis deze betoverende act niet, compleet met theaterkostuum en muziek!

Pietenbende voorbeeldfoto 2

Zaterdag 30 november
Pietenbende

Op zaterdag 30 november van 11:00 tot 15:00 uur komt de vrolijke Pietenbende op bezoek! Ze verwennen alle kinderen met muziek, strooigoed en spelletjes op het plein. Winnaars van de kleuractie kunnen hun cadeau ontvangen, uitgereikt door de Pietenbende zelf! Geniet samen met ons van deze feestelijke dag!

De korf brusselse wafels voorbeeldfoto 2

13 en 14 december
Kerst bij de Korf

Ontdek onze betoverende Kerstactiviteiten op vrijdag 13 december van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag 14 december van 11:00 tot 15:00 uur! Dwaal door het centrum en geniet van de gezelligheid bij onze houten sfeerkraampjes, waar gratis lekkernijen worden uitgedeeld: warme chocolademelk, warme Gluhwein en warme Brusselse wafels. Daarnaast kan je luisteren naar gezellige livemuziek, de kerstman ontmoeten en geniet van het roosteren van marshmallows. Een sfeervol kerstfeest voor jong en oud!

Kerstmuziek

Zaterdag 21 december
Kerstmuziek

Op zaterdag 21 december van 11:00 tot 15:00 uur kun je genieten van kerstmuziek verzorgd door een akoestisch duo. Laat je betoveren door de warme en sfeervolle klanken en geniet van de feestelijke atmosfeer die ze creëren. Een perfecte toevoeging aan je kerstinkopen!