Evenementen

In Winkelcentrum De Korf is regelmatig wat te doen! Van leuke gezamenlijke acties tot evenementen. 

Zomerse muziek

Zaterdag 17 juni
Zomermarkt

Zaterdag 17 juni tussen 11 en 15 uur is het vive la France bij De Korf! Wandelend over de Montmartre word je verrast door sneltekenaars die jouw portret op eigenzinnige manier vastleggen. Dans gezellig mee met het zomerse duo Los del Sol of kom gezellig met de (klein)kinderen naar het Beaty Kinder Terras met o.a. schminken, glittertattoos en ballonfiguurtjes! 

123022870 m normal none

Zaterdag 30 september
Korf Fashion Event

Tijdens het Fashion Event staan de ondernemers centraal in het centrum. Op de lange catwalk door het gehele centrum zal een parade van grote en kleine modellen lopen inclusief gezellige muziek.

Swingend Pieten Verrassingsteam

Zaterdag 25 november
Swingend Pieten Verrassingsteam

Het swingende Pieten-verrassingsteam loopt rond in het gehele centrum om alle bezoekers eens flink te verrassen. Ze dansen, zingen en delen traktaties uit. Daarnaast lopen de Checkpieten van de Sint rond met leuke acts en liedjes.

Kerstmeisjes

Zaterdag 16 december
Swingende Kerstelfjes

De swingende Kerstelfjes lopen rond in het gehele centrum. Ze dansen, zingen en delen candycanes uit. Alles met heel veel liefde en een gulle lach.

Rosanne zang

Zaterdag 23 december
Livemuziek en Levende Kerstboom Meet & Greet

Rosanne de With verrasst ons met vrolijke kerstmuziek. Altijd gegarandeerd een succes! Daarnaast deelt de Levende Kerstboom met zijn kerstelfj lekkere kersttraktaties uit.