Evenementen

In Winkelcentrum De Korf is er altijd wat te doen! Van leuke gezamenlijke acties tot evenementen. De ondernemers organiseren het hele jaar door speciale activiteiten, zodat De Korf blijft verrassen. Ieder keer weer. 

1 t/m 18 december
Happy HoHoHo

Bij iedere aankoop ontvang je per 10 euro een sticker van de winkeliers. Met 10 stickers heb je een volle spaarkaart. Lever deze uiterlijk op 21 december in bij Sluimer Schoenen, Slagerij Mourik of Mitra en maak kans op een prachtig kerstpakket!

Zaterdag 18 december
Charles Dickens Duo

Dit hartverwarmende Dickens duo speelt herkenbare en verrassende kerstmuziek van alle tijden. Het duo is van 12:00 tot 16:00 uur te bewonderen op verschillende plekken in De Korf.

Zaterdag 18 december
Kerstkaartjes schrijven

Schrijf een ouderwets kerstkaartje! Kies uit een mooie collectie kerstkaarten die wij voorzien van een postzegel en versturen. Dit vindt van 12:00 uur tot 16:00 uur plaats buiten op het pleintje bij de Lidl of in het leegstaande pand naast de Lidl (afhankelijk van het weer).

Vrijdag 24 december 
Charles Dickens Trio

Van 11:00 tot 15:00 uur kun je genieten van de gezellige kerstliedjes van het Charles Dickens Trio. Zo komt jong en oud helemaal in de kerststemming bij De Korf!